1. Du är här:
  3. Fysikum
  4. Om oss
  5. Evenemang
  6. In pursuit of next generation photovoltaics: An electronic structure study of lead-free perovskite solar cells

Fyll i formuläret nedan för att skicka "In pursuit of next generation photovoltaics: An electronic structure study of lead-free perovskite solar cells" till en vän..

Skicka "In pursuit of next generation photovoltaics: An electronic structure study of lead-free perovskite solar cells" till en vän.

Captcha

För att vara säker på att denna funktion inte missbrukas ber vi att du identifierar dig genom att använda captcha-funktionen nedan.

Tillbaka till artikeln
Hitta till hos

Universitetet i sociala medierFysikum på Facebook Fysikum på Instagram Universitetet på Linkedin Fysikum på Twitter Fysikum på YouTube