1. Du är här:
  3. Fysikum
  4. Om oss
  5. Evenemang
  6. Licenciate Thesis: Chaotic dynamics of an elastic filament in periodically driven Stokes flow

Fyll i formuläret nedan för att skicka "Licenciate Thesis: Chaotic dynamics of an elastic filament in periodically driven Stokes flow" till en vän..

Skicka "Licenciate Thesis: Chaotic dynamics of an elastic filament in periodically driven Stokes flow" till en vän.

Captcha

För att vara säker på att denna funktion inte missbrukas ber vi att du identifierar dig genom att använda captcha-funktionen nedan.

Tillbaka till artikeln
Hitta till hos

Universitetet i sociala medierFysikum på Facebook Fysikum på Instagram Universitetet på Linkedin Fysikum på Twitter Fysikum på YouTube