1. Du är här:
  3. Fysikum
  4. Om oss
  5. Evenemang
  6. Varför är kvantmekaniska problem så svårlösta, och hur ska vi gå till väga för att lösa dem?

Fyll i formuläret nedan för att skicka "Varför är kvantmekaniska problem så svårlösta, och hur ska vi gå till väga för att lösa dem?" till en vän..

Skicka "Varför är kvantmekaniska problem så svårlösta, och hur ska vi gå till väga för att lösa dem?" till en vän.

Captcha

För att vara säker på att denna funktion inte missbrukas ber vi att du identifierar dig genom att använda captcha-funktionen nedan.

Tillbaka till artikeln

Universitetet i sociala medierFysikum på Facebook Universitetet på Instagram Universitetet på Linkedin Universitetet på Twitter Universitetet på YouTube