Arbetsuppgifter

Du tillhör den administrativa avdelningen som består av ca 14 medarbetare inom personal, ekonomi, studieadministration, studievägledning, registratur och arkiv, kommunikation, IT och övrig administration. Som ekonomiadministratör kommer du att ingå i en grupp tillsammans med flera kollegor som arbetar med ekonomiska frågor med olika inriktning.

Du kommer att arbeta med varierande ekonomiadministrativa uppgifter vid institutionen. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att:

• hantera leverantörsfakturor
  • skapa och hantera kundfakturor
  • hantera utlägg för externa gäster
  • definitivsätta anläggningstillgångar
  • delta i årlig inventering av anläggningstillgångar
  • periodisera intäkter och kostnader
  • vara beställare och kontaktperson för e-handel
  • utgöra stöd till institutionen i frågor rörande inköp och upphandling
  • bistå i samband med revisioner, exempelvis externfinansierade projekt.

Det administrativa arbetet på institutionen täcker ett stort område vilket innebär att andra administrativa arbetsuppgifter kan förekomma. Du kommer också att delta i aktuella utvecklingsarbeten när det gäller exempelvis processbeskrivningar och rutiner.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande kompetens/erfarenhet som bedöms som likvärdig. Du har tidigare arbetat med ekonomiadministrativa arbetsuppgifter på universitet eller högskola. Kunskaper i Officepaketet är ett krav. Erfarenhet av system som Raindance, Primula och Mercur är meriterande.

Vi söker dig som tycker det är roligt att bidra till ett väl fungerande stöd. Du har ett strukturerat arbetssätt och är en god problemlösare. Du är serviceinriktad, prestigelös och har förmåga att arbeta under tidspress i vissa perioder. Det är viktigt att du kan arbeta både självständigt och samarbeta och att du har en vilja att bidra till ett gott arbetsklimat.

Miljön du kommer att verka i är internationell och det är därför viktigt att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Ref.nr SU FV-1363-19

Sista ansökningsdag: 2019-05-05