Arbetsuppgifter

Projektassistentens uppgift är att implementera en systemlösning för kontroll i kvantoptik experimentet.

Kvalifikationer

Kandidaten ska ha en utbildning i fysik, datateknik, eller motsvarande. Vidare bör kandidaten ha en bakgrund inom experimentella metoder, teknikutveckling eller hårdvaruutveckling. Kunskap om programmering i VHDL är ett krav. Även utveckling av FPGA med hjälp av VHDL, Verilog och HLS. Kunskaper i C, C++, och Python är meriterande. Eftersom arbetsmiljön är internationell krävs god kommunikationsförmåga på engelska. Arbetet förutsätter även god samarbetsförmåga.

Anställningsvillkor

Anställningen avser deltid på 50 % och pågår under tre månader. Stockholms universitet tillämpar individuell lönesättning, ange därför gärna löneanspråk. Tillträde snarast.

Stockholms universitet strävar efter att vara en arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Ref.nr SU FV-1407-21

Sista ansökningsdag: 2021-05-16