Studentexpedition SU

Studentexpeditionen har flyttat längre österut i korridor B4 och ni hittar nu Gorica Nikolic, som är föreståndare för studentexpeditionen, innanför ingång B44 (samma ingång som till avdelningen för instrumenteringsfysik). I rummet bredvid studentexpeditionen sitter studievägledare Camilla Alm. Det är alltså hit du skall bege dig för att träffa studievägledare under mottagningstiderna.

Nya studentlokaler

Ni har väl inte missat AlbaNovas nya studentlokaler på plan 6 (före detta biblioteket)? Där finns nu gott om utrymmen att studera enskilt, eller att arbeta i grupp i något av de mindre grupprummen. Studenter från Fysikum kan även använda någon av de fyra stationära datorerna eller skriva ut och skanna med printomaten. Mer information om datorer och utskrifter finns här.

nya studentlokaler
Nya studentlokaler på Albanova