Studieinformation

  1. Du är här:
  2. Start
  3. Fysikum
  4. Utbildning
  5. Studieinformation

Praktisk information om studier på Fysikum

Här hittar du information om det praktiska kring dina studier (anmälan, registrering, tentamen osv). Titta gärna även på Vanliga frågor - många gånger har andra haft samma funderingar som du!

Foto Eva Dalin
Livsstil studenter

Studentliv på Fysikum

Att studera innebär mycket mer än att gå på föreläsningar och skriva tentamen. Det ska vara roligt också för att lyckas med studier.

Aktivera ditt universitetskonto

IT för studenter

På Stockholms universitet finns en rad olika IT-tjänster för studenter. Gemensamt för dessa är universitetskontot. Alla studenter får automatiskt ett sådant, men innan man kan använda det första gången måste det aktiveras.

corona-puff

Kontakt

Studentexpeditionen

Gorica Nikolic

Rum: i B-korridoren på plan 4

Öppettider:

Förnärvarande är studentexpeditionen sporadiskt bemannad, men Gorica är nåbar via email och telefon. Det går bra för lärare och studenter att boka tid med Gorica.
Tel: 08 5537 8650
E-post: studentexp@fysik.su.se

Studievägledare

Under perioden 24/2 t.o.m. 5/4 är bemanningen på studievägledningen begränsad. Studievägledning sker förnärvarande på distans via telefon eller zoom. Kontakta studievägledaren om du behöver boka zoommöte.

Rum: i B-korridoren på plan 4 bredvid studentexpeditionen.
Telefontid: ons 11.30-13.30.

Onsdagen 1 april är studievägledaren tillgänglig under telefontiden via zoom på länk: https://stockholmuniversity.zoom.us/j/654726172


Tel: 08 5537 8652
E-post: studievagledare@fysik.su.se

Hitta din utbildning
Mitt universitet