Kompassen

  1. Du är här:
  2. Start
  3. Fysikum
  4. Utbildning
  5. Vill studera
  6. Kompassen

En kompass för att bestämma om Fysikums utbildning

kompassen till Fysikums utbildning

Är våra utbildningar vid Fysikum något för dig?

Tycker du fysik är spännande och funderar på att läsa en utbildning vid Fysikum? Registrera dig i Kompassen! Du kommer att få veta mer om hur det är att studera här, samt vad fysiker kan arbeta med. Svårt att bestämma dig? Du kan få inspiration och information för att hjälpa dig i ditt val.

* indicates required

För att kunna skicka information om våra utbildningar vid Fysikum, behöver vi lagra dina kontaktuppgifter. Kontaktuppgifterna används enbart för att skicka nyhetsbrev till dig, och hanteras i enlighet med dataskyddsförordningen GDPR.

Du kan uppdatera dina kontaktuppgifter eller avregistrera dig från nyhetsbrevet när som helst genom att klicka på länkarna som finns längst ner i varje nyhetsbrev.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

corona-puff

Kontakt

Studentexpeditionen

Gorica Nikolic

Rum: i B-korridoren på plan 4

Öppettider:

Förnärvarande är studentexpeditionen sporadiskt bemannad, men Gorica är nåbar via email och telefon. Det går bra för lärare och studenter att boka tid med Gorica.
Tel: 08 5537 8650
E-post: studentexp@fysik.su.se

Studievägledare

Sara Malva Lindborg

Studievägledning via video är öppen mellan 12:00 och 13:30 varje helgfri onsdag tillsvidare. När du ansluter till mötet hamnar du i ett väntrum. Du blir sen insläppt till ett personligt videomöte med studievägledaren en person åt gången.
Klicka på länken: https://stockholmuniversity.zoom.us/j/234642313

Rum: i B-korridoren på plan 4 bredvid studentexpeditionen.
Telefontid: mån 10.00-10.30, ons 11.30-12.00.

Tel: 08 5537 8652
E-post: studievagledare@fysik.su.se

Hitta din utbildning
Mitt universitet