1. Du är här:
  3. Fysikum
  4. Om oss
  5. Evenemang
  6. Lessons for the Scientist-Communicator: A Case Study of The Dark Energy Survey Education & Public Outreach Program

Fyll i formuläret nedan för att skicka "Lessons for the Scientist-Communicator: A Case Study of The Dark Energy Survey Education & Public Outreach Program" till en vän..

Skicka "Lessons for the Scientist-Communicator: A Case Study of The Dark Energy Survey Education & Public Outreach Program" till en vän.

Captcha

För att vara säker på att denna funktion inte missbrukas ber vi att du identifierar dig genom att använda captcha-funktionen nedan.

Tillbaka till artikeln

Universitetet i sociala medierFysikum på Facebook Universitetet på Instagram Universitetet på Linkedin Universitetet på Twitter Universitetet på YouTube